General

Benissers i Cerdans comparteixen experiències

Els benissers davant la Casa de la Vila de Puigcerdà
Els benissers a Puigcerdà

Durant aquests dies està tenint lloc el viatge cultural a Puigcerdà que ha organitzat la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa, i que té com a objectiu, iniciar els contactes amb aquesta localitat de la Cerdanya, com a preludi de l’agermanament oficial que es durà a terme pròximament. S’està barrejant la possibilitat de signar aquest conveni en Fitur, al gener de 2011.

Al viatge han assistit, per part de l’Ajuntament de Benissa, Xavi Tro, eegidor de Cultura, i Xavi Estupiñà, regidor de Turisme, que han estat rebuts per Joan Planella, batle de Puigcerdà, i Lluís Casanovas, regidor de Cultura de Puigcerdà, al saló de plens de la Casa de la Vila i en la capella de la Mare de Déu de Gràcia, on s’han llegit el dos manifests per a l’agermanament entre els dos pobles.

Els regidors Xavi Estupiñà i Xavi Tro amb les autoritats de Puigcerdà
Els regidors amb les autoritats de Puigcerdà

Xavi Tro, regidor de Cultura, ha manifestat que “es tracta d’un principi d’agermanament, per començar uns vincles amb un poble de característiques semblants al nostre, amb una llengua i cultura comunes, tan allunyats geogràficament però alhora tan propers”. A més, ha afegit que “cal fomentar un agermanament dinàmic, compartit amb altres entitats culturals, esportives, empresarials, turístiques i socials, que permeta realitzar moltes activitats conjuntes entre associacions i persones d’ambdos pobles i que tinga com a objectiu clar tendir ponts entre les dues ciutats”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?