General

Inauguren l’exposició del concurs infantil de dibuixos de les Festes de Moros i Cristians

Guanyadors del Concurs de dibuixos infantil de Moros i Cristians de 2010
Guanyadors del concurs

El divendres passat es va inaugurar l’exposició del VII Concurs Infantil de Dibuixos de les Festes de Moros i Cristians de Benissa, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa amb la col·laboració de l’Associació de Festes de Moros i Cristians.

Els guanyadors d’enguany han sigut Ángeles de Dompablo Muñoz, alumna de 5é B del CP Pare Melchor (1r Premi), Floor Gast, de 2n B del CP Manuel Bru, i Carol Soliveres Dedrie, de 1r C també del Manuel Bru (2n Premi ex aequo), Neus Ibáñez Sempere, alumna de 4t C del CP Pare Melchor, i Jordi Bejar Grimalt, de 3r A del Pare Melchor (3r Premi ex aequo), i finalment es va lliurar un premi especial a Sandra Bosch Bleda, alumna de 5é B del CP Pare Melchor.

A l’acte assistiren Verónica Bertomeu, presidenta de l’Associació de Festes de Moros i Cristians, i Xavi Tro, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Benissa, que va felicitar tots els guanyadors tot i que va manifestar que tots els xiquets participants es podien considerar com a tals en aquest concurs.

La mostra està situada al Casal Jove, i es podrà visitar fins el 29 de juny (visites concertades al telèfon 96 573 23 52).

D’altra banda, aquest dissabte 19 de juny, a les 22.00, al Centre d’Art “Taller d’Ivars”, s’ha programat el concert de Música Festera a càrrec de la Colla de Xirimiters “Pere Bigot” de Benissa i la Banda de la Societat Lírica i Musical de Benissa, que patrocina la Regidoria de Cultura i organitzat per l’Associació de Festes de Moros i Cristians.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?