Cultura

Ja es coneixen els guanyadors del concurs de cartells de festes i de fotos de Moros i Cristians

Aquest dilluns passat va tindre lloc la reunió dels jurats dels concursos de cartells de festes de la Fira i Porrat de Sant Antoni, Puríssima Xiqueta i Moros i Cristians per al 2008. El guanyador del cartell de la Fira ha sigut “Tripulants Comunicació” amb l’obra “Festa i Tradició”; el de les Festes de la Puríssima, Jaime Lloret Tito amb l’obra “La Festa” i el de les Festes de Moros i Cristians, Felipe Martínez Sivera amb l’obra “Banderoles de Festa”. Tots ells rebran un premi de 1.000 euros. El jurat d’aquestes tres modalitats va estar compost pel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, l’artista plàstic Quico Torres Ivars, el dissenyador gràfic, Víctor Gironés Igual, els presidents de la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2008 i de l’Associació de Moros i Cristians, José Vicente Ivars i David Ivars Pellicer.

També es van triar les obres guanyadores del concurs fotogràfic de les festes de Moros i Cristians 2007, el jurat del qual va estar compost pels fotògrafs Miguel Ángel Valero, Pedro José Sanz i Antonio Campos. El primer premi dotat amb 300 euros es va atorgar a Pedro Benlloch Nieto per la fotografia “Dançant” i el segon premi dotat amb 200 euros es va atorgar a Miquel Ángel Noguera per la seua fotografia “Ballarines”. El tercer premi va correspondre de nou a Pedro Benlloch, amb la instantània “Guanteletes”, per la qual cosa va rebre 100 euros més.

El divendres dia 30 de novembre, amb motiu de la celebració del Mig Any de Moros i Cristians, s’inaugurarà una exposició amb les obres presentades a aquests concursos en la sala d’exposicions del Centre Cultural.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?