Cultura

Guanyadors dels cartells de festes i de fotos de moros i cristians

Aquest passat dijous va tenir lloc la reunió dels jurats dels concursos de cartells de festes de la Fira i Porrat de Sant Antoni, Puríssima Xiqueta i Moros i Cristians per al 2005. El guanyador del cartell de la fira ha estat Ramón Gimeno Gil amb l’obra “Mesura”; el de les festes de la Puríssima, Felipe Martínez Sivera amb l’obra “La Puríssima…” i el de les festes de Moros i Cristians, Jaime Lloret Tito amb l’obra “Llances de Guerra”. Tots ells rebran un premi de 1.000 euros. El jurat d’aquestes tres modalitats va estar compost pel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, els artistes plàstics Josep Díaz Azorín i José Juan Vidal Porres, el dissenyador gràfic, Víctor Gironés Igual, els presidents de la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2006 i de l’Associació de Moros i Cristians, Antoni Bertomeu Ivars i Francisco Martínez Córdoba, i les Regidores de Cultura i Festes, Maria Llopis i Raquel Soliveres.

També es van triar les obres guanyadores del concurs fotogràfic de les festes de Moros i Cristians 2005, el jurat dels quals va estar compost pels fotògrafs Miguel Ángel Valero, Pedro José Sanz i Antonio Campos. El primer i segon premi dotats amb 300 i 200 euros respectivament es van atorgar a Miguel Ángel Noguera per les fotografies “Catedral entre Banderoles” i “La Mirada Mora”. El tercer premi, dotat amb 100 euros, el va guanyar José Martínez García amb la seua fotografia “Descansen!!…Armas!!”.

Divendres que ve dia 18 de novembre a les 20.30 hores, amb motiu de la celebració del Mig Any de Moros i Cristians, s’inaugurarà una exposició amb les obres presentades a aquests concursos en la sala d’exposicions del centre cultural.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?