Cultura

Guanyadors dels concursos de cartells de festes i de fotos de moros i cristians

Ahir va tenir lloc la reunió dels jurats dels concursos de cartells de festes de la Fira i Porrat de Sant Antoni, Puríssima Xiqueta i Moros i Cristians per al 2005. Els guanyadors rebran 1.000 euros de premi. En el cas del cartell de la Fira i Porrat de Sant Antoni i Moros i Cristians el guanyador és Iñaki Fernández Iturmendi, amb els títols “Suak” i “I fusió” respectivament. L’obra guanyadora en la modalitat Festes Puríssima Xiqueta pertany a Felipe Martínez Sivera amb el títol “Pòlvora, música i molta festa”. El jurat per a aquestes tres modalitats va estar compost per l’alcalde de Benissa, Juan Bta. Roselló, els artistes plàstics Josep Díaz Azorín i Buenaventura Gómez García, el dissenyador gràfic, Víctor Gironés Igual, els presidents de festes de la Puríssima Xiqueta i Moros i Cristians, Rubén Castellanos i Francisco Martínez i les regidores de Cultura i Festes, María Llopis i Raquel Soliveres.

D’altra banda, s’eligiren les obres guanyadores del concurs fotogràfic de les festes de Moros i Cristians 2004, el jurat dels quals estava compost pels fotògrafs Juan Ignacio Cervera, Pedro José Sanz i José Martínez. El primer premi, dotat amb 300 euros va quedar desert i el segon i tercer premi, dotats amb 200 i 100 euros, es van atorgar a Alfred Gugelmann per la fotografia “Entren les Filaes” i a Joan Baptista Gandia, per la fotografia “Música i festa”.

Com a novetat, aquest any es prepararà una exposició en la qual s’exposaran totes les fotos i cartells que s’han presentat aquest any als concursos i les obres guanyadores, que no es publicaran fins quest dia. L’exposició s’inaugurarà el divendres 26 de novembre en la Sala d’Exposicions del Centre Cultural.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?