General

Benissa Turisme aposta per la formació en màrqueting digital per a millorar la promoció turística del poble

L'equip de la Regidoria de Turisme de Benissa
L’equip de la Regidoria de Turisme de Benissa

Conscients de la importància que adquireix adaptar els nous processos de promoció als canvis que es generen en matèria de consum, les professionals de Benissa Turisme es troben treballant la seua formació amb l’assistència a les sessions impartides per la Universitat d’Alacant, dins del curs de ‘Màrqueting digital i comunicació per a destinacions turístiques’.

Es tracta d’una de les experiències formatives més importants i prestigioses que es celebren en el nostre país i pretén formar durant dos mesos als principals professionals del sector mitjançant les aportacions d’experts de la formació en aquesta matèria.

L’especialització en aquest sector suposa implementar valor a uns objectius i necessitats, ja que la destinació es dirigeix, en essència, a un públic al qual s’ha d’inspirar, més que vendre. En aquesta formació participen, al costat de Benissa, algunes de les destinacions turístiques valencianes més importants, amb municipis alacantins com Elx, Santa Pola o Ibi, entre d’altres, destacant des de l’Ajuntament, la importància que suposa la formació contínua en un sector que suposa una peça estratègica de la nostra economia local.

Segons Fernando López Corsi, responsable de Turisme de l’Ajuntament, “quan vam accedir al govern a 2017 la promoció digital turística a la regidoria estava en un estat embrionari, i açò calia revertir-ho, ja que el turisme és la principal indústria a Benissa i hem de ser molt competitius”. “Aquesta formació va encaminada a aconseguir el nostre objectiu de modernitzar la promoció, professionalitzar-nos en màrqueting digital turístic i ser una destinació totalment preparada per a afrontar el present i el futur del sector que més benestar genera al nostre poble”, va analitzar López Corsi.

A més, l’Ajuntament presentarà aquesta formació a la Diputació d’Alacant amb la finalitat que siga subvencionada per l’ens provincial en la seua nova línia de subvencions per a la promoció digital dels municipis de la província.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?