General

Benissa Turisme publica dos noves guies per a donar a conèixer l’oferta turística del municipi

Les noves guies de turisme de Benissa
Les noves guies de turisme de Benissa

La Regidoria de Turisme acaba de publicar dos noves guies turístiques que es conceben com una valuosa ferramenta per a donar a conèixer el conjunt de l’oferta turística de Benissa en els diferents mercats d’origen, estatals i internacionals, així com per a ser distribuïdes en destinació des de les oficines de turisme de Benissa i la comarca. Les dos publicacions consisteixen en:

-Una guia genèrica. Està estructurada en diferents apartats perquè el turista tinga una àmplia visió de totes les opcions que té al seu abast per a poder organitzar i planificar el seu temps lliure. Aquesta guia es completa amb una llista de tots els allotjaments turístics reglats dels quals disposa el municipi.

-Una guia de cales, rutes de snorkel i passeig ecològic. En aquesta guia s’arreplega tota la informació de les cales, les seues característiques i els serveis disponibles en cadascuna d’elles així com els diferents distintius mediambientals que tenen. Conté també un apartat dedicat a les rutes de snorkel amb informació detallada del lloc de la immersió, la seua durada així com imatges de les diferents espècies marines que es poden veure durant la immersió. El passeig ecològic ocupa també un lloc destacat en aquesta guia amb una descripció detallada dels itineraris nord i sud així com amb informació mediambiental d’interès. Aquesta guia es completa amb dades de diferents empreses reglades relacionades amb aquesta temàtica tals com empreses de turisme actiu, barets i allotjaments turístics.

Ambdues guies s’han imprès en format bilingüe: Castellà-Anglés i Alemany-Francés.
S’ha realitzat un tiratge de 5.000 exemplars de cada guia en Castellà-Anglés i de 3.000 exemplars de cada guia en Alemany-Francés amb un cost total de 9.450 €. Ambdues guies han sigut subvencionades pel Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca amb import de 6.488,66 €.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?