General

Seminari Màrqueting digital: Com optimitzar els resultats de la teua empresa a Internet

Cartell del seminari de màrqueting digital
Cartell del seminari de màrqueting digital

Aquest programa formatiu és ideal per a millorar les vendes utilitzant un conjunt d’aplicacions de màrqueting online lliurades com a servei a través d’Internet (cloud computing). L’alumne dissenyarà la seua estratègia en cercadors i xarxes socials amb l’objectiu de generar trànsit a la pàgina web oficial i convertir les visites en possibles clients (cloudsuite vendes). Una vegada aquestes visites s’han registrat en la base de dades, estudiarem l’embut de vendes i les millors pràctiques per millorar la taxa de conversió (cloudsuite gestió).

Sessió dirigida a traure-li el màxim rendiment als canals de promoció i venda online de l’empresa. En el taller farem focus en les millors pràctiques per a generar trànsit a la pàgina web a través de cercadors i xarxes socials. I els més important, convertir aquestes visites en potencials clients.

Per això des de l’EOI i l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb AFIC-CREAMA, han organitzat aquesta jornada per al cap de setmana que ve on experts en la matèria facilitaran als empresaris i autònoms, coneixements i ferramentes útils per a millorar i incrementar els seus negocis.

Serà al Centre d’Excel·lència, amb una durada de 10 hores; divendres 12 de 16.00 a 21.00 i dissabte 13, de 9.00 a 14.00. Els interessats poden inscriure’s cridant a AFIC-CREAMA al 965732100 o enviant les seues dades a jribes@creama.org . L’assistència és totalment gratuïta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?