General

Èxit de participació en el seminari de comerç electrònic

Jorge Villar i Jorge Ivars
Jorge Villar i Jorge Ivars

Més de 35 persones han assistit al seminari gratuït de comerç electrònic organitzat per l’Escola d’Organització Industrial (EOI) i l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració d’AFIC-Creama, i impartit pel professor d’universitat Jorge Villar, autor del llibre “Montar una tienda online”.

Els assistents van aprendre com crear una tenda online des de zero, una eina de negoci per al xicotet empresari amb la qual podran millorar les seues capacitats per a competir i assegurar les possibilitats d’èxit de l’empresa.

En el seminari, que s’ha desenvolupat durant tres sessions a la Seu Universitària, els participants van conèixer les claus per a muntar un tenda online de forma pràctica i prenent com a base exemples reals d’empreses allí presents.

Es van explicar les tècniques per a aconseguir que una tenda semble situada al millor carrer comercial del món, aprenent des de com programar la web, quin disseny és el més adequat segons el producte o com gestionar la comunicació.

Jorge Ivars, regidor de Noves Tecnologies, s’ha mostrat satisfet amb l’evolució que estan tenint els cursos impartits per l’EOI, amb gran èxit d’assistència i interès per part dels participants.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?