General

Benissa participarà al congrés “Lo mejor de la gastronomia”

Els empresaris que participaran al congrés "Lo mejor de la Gastronomía" amb el regidor de Turisme,   Xavier Estupiñá
Els empresaris amb el regidor de Turisme

Benissa participarà per primera vegada al congrés “Lo Mejor de la Gastronomia”, que tindrà lloc del 12 al 15 de novembre al recinte firal IFA d’Alacant. Així ho ha confirmat en roda de premsa, el regidor de Turisme, Xavi Estupiñá, que ha estat acompanyat pel president d’ATEBE, Ximo Ivars (Casa Cantó) i David Martínez (Suministros Hosteleros Benissa).

El recinte firal d’IFA reunirà a grans xefs de la cuina estatal i internacional en una nova edició que aposta per la proximitat, per la interactivitat entre públic i restaurador, enfront del tradicional concepte d’espectacle. L’edició no es limita només a l’alta cuina, sinó que dóna representació a tota l’hostaleria, i ofereix al visitant degustacions dels millors plats i productes.

La Regidoria de Turisme de Benissa participarà per primera vegada a aquest congrés compartint 66m2 d’espai amb l’empresa Suministros Hosteleros Benissa.

En l’espai ocupat per Suministros Hosteleros Benissa (20m2), es presentaran productes nous, les últimes tendències que hi ha al mercat, vaixelles, cristalleria i coberteria. També traslladaran fins al congrés el nou forn selfcooking center whitefficiency de rational, amb un assessor de cuina realitzant demostracions per a tot el públic.

En l’espai que ocuparà la Regidoria de Turisme de Benissa (46m2), 7 establiments d’hostaleria de Benissa i un celler elaboraran plats, degustacions i tasts dels seus productes a preus populars. Els establiments participants són els següents: Restaurant Casa Cantó, Restaurant Ca Emilio, Restaurant Alzaraq, Restaurant Casa del Maco, Restaurant Casa Eusebio, Pizzeria Livenza, Bar Cafeteria L’Esplai i Bodegas del Mediterráneo.

En aquest espai s’exhibiran, en la seua part interior, imatges de la gastronomia de Benissa en el qual s’informarà dels propers esdeveniments gastronòmics, tals com, la Mostra Gastronòmica, la Ruta de Tapes i el I Certamen del Concurs de “Putxero de Polp”. En la seua part exterior, imatges paisatgístiques mostraran als visitants la destinació Benissa. Durant el Congrés, els visitants podran recollir un tríptic en el qual figura la relació dels establiments d’hostaleria que participen cada dia, els plats que ofereixen i els seus preus. A més, en aquest fullet se’ls informa també dels propers esdeveniments gastronòmics i s’indiquen també les dades de totes les empreses participants (nom, adreça, tel., email i pàgina web). Tota aquesta informació es veurà complementada amb un fullet turístic que conté tota la informació del municipi.

Diàriament, dos establiments al migdia i dos per la nit oferiran, de la mà de Bodegas del Mediterráneo, tasts des de les 12.00 fins les 23.00h.

Durant el certamen, el Restaurant Casa Cantó, rebrà un homenatge en la categoria de GRANS BULLITS D’ESPANYA pel “putxero de *polp”. Aquest acte tindrà lloc el dissabte 12 de novembre on Ximo Ivars rebrà, juntament amb altres 10 cuiners procedents de tota la geografia espanyola, una medalla d’or. A més, el dilluns 14 de novembre està també previst que el Restaurant Casa Cantó impartisca un taller i una posterior degustació d’aquest plat.

Els empresaris que participaran al congrés "Lo mejor de la Gastronomía" amb el regidor de Turisme, Xavier Estupiñá
Els empresaris amb el regidor de Turisme

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?