General

Benissa intensifica la lluita contra els abocaments il·legals de residus

Abocaments il·legals

La policia local de Benissa ha intensificat la lluita contra els abocaments il·legals en les últimes setmanes. La lluita contra aquestes actituds incíviques suposen una prioritat per a l’Ajuntament de Benissa.

Els abocaments solen produir-se en zones allunyades del nucli urbà, fonamentalment en les partides rurals i la zona de costa. Precisament en aquesta última s’ha produït l’última denúncia fa a penes uns dies. Els agents van interceptar una furgona que acabava de llançar restes de poda en un lloc no permés.

Segons l’Ordenança Municipal de Convivència Ciutadana les multes per aquesta mena d’infraccions poden ascendir fins als 751 €.

Davant l’augment d’aquesta mena d’actes, l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, ha intensificat la vigilància en els punts més conflictius.

Al mateix temps, des de la mercantil pública Benissa Impuls, es recorda que, per a ús particular, el municipi disposa de tres Punts Nets a la zona de costa per a reciclar sense necessitat d’acudir a l’Ecoparc. Així mateix, el servei de la Recicladora es troba disponible de dilluns a divendres en diversos punts del nucli urbà perquè es puguen dipositar electrodomèstics xicotets, pintures, olis vegetals i objectes domèstics, entre altres.

Quant a les empreses, Benissa disposa de l’Ecoparc per a poder realitzar correctament el reciclatge.

El batle de Benissa, Arturo Poquet, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Martínez han coincidit en expressar que “és una prioritat d’aquest equip de govern combatre els abocaments il·legals i, per això, estem reforçant el servei de neteja i la presència policial”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?