General

Benissa durà a terme un pla integral de senyalització costanera

En el document del Pla Estratègic de Turisme “Benissa 2010” va sorgir l’actuació d’elaborar un Pla Integral de senyalització de Benissa. La proposta concreta recollida en les taules de treball va ser la d’iniciar un pla de senyalització viària a tot poble, segons els paràmetres turístics i amb especial incidència en la zona de la platja.

Durant 2 anys la Regidoria de Turisme ha estat treballant amb la Comissió de Seguiment del Pla Estratègic així com amb alguns departaments de l’Ajuntament perquè la senyalització de Benissa Costa fóra tan completa i clara com fóra possible.

Fruit d’aquest treball, hui s’han presentat els 11 panells que estaran distribuïts per punts estratègics de les diferents urbanitzacions de Benissa Costa. Cadascun dels senyals disposa d’un punt que indica on es troba el visitant i apareixen tots els serveis necessaris tant per als turistes que ens visiten com per als residents que viuen a Benissa Costa. A més, per a l’anualitat 2009, està previst seguir amb la senyalització direccional des de Benissa cap a la costa.

La inversió total que s’ha realitzat en la implantació d’aquests 11 panells ha sigut de 31.981,79 euros. La Regidoria de Turisme té previst posar a la disposició de les empreses turístiques aquest plànol perquè puguen situar els seus allotjaments i altres serveis d’interés.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?