General

Benissa celebra per primera vegada el Dia Mundial del Turisme

Programa del Dia Mundial del Turisme a Benissa
Programa del Dia Mundial del Turisme a Benissa

Aquest diumenge 27 de setembre se celebra el Dia Mundial del Turisme amb el lema “mil milions de turistes, mil milions d’oportunitats”.

La Regidoria de Turisme de Benissa s’uneix per primera vegada a aquesta celebració com a mostra de l’aposta, com a amfitrions de la destinació que és el municipi, per a millorar dia a dia la qualitat i servei que s’ofereix al turista i visitant en la seua experiència turística.

La invitació a aquest acte commemoratiu s’ha fet extensiva a totes les empreses, associacions, estudiants, mitjans de comunicació, població local, treballadors municipals, etc. … ja que cadascú aporta el seu treball i esforç per a fer de Benissa una destinació atractiva i única.

Com a mostra d’agraïment als turistes i visitants que cada any visiten Benissa i que ja són fidels a aquesta destinació, s’ha llançat el següent lema: “#Benissa et dóna mil milions de gràcies per visitar-nos”.

El dimarts 29 de setembre es desenvoluparà un atractiu programa, que tindrà lloc a la Seu Universitària de la Marina a Benissa (C/ Puríssima Xiqueta, 57-59). Es comptarà amb la presència de Rosario Navalón, professora de la Universitat d’Alacant,  que impartirà la conferencia “Dinamització turística del patrimoni: reptes i oportunitats”.

A més, aquesta activitat central estarà acompanyada per una gimcana que permetrà descobrir mitjançant la descàrrega d’uns vídeos per mitjà d’uns codis QR, el centre històric. Entre els participants se sortejarà un esmorzar al Bar Coral Beach i una excursió en caiac per les cales de Benissa a càrrec de l’Escola de Vela Las Antípodas per a dos persones. Aquesta gimcana començarà el dimarts 29 de setembre i s’estendrà fins el dijous 15 d’octubre.

Per a participar en els actes del Dia Mundial del Turisne es prega confirmació fins al dilluns 28 de setembre de 2015 cridant a Tourist Info Benissa: 96 573 22 25 o per mail a turismo@ajbenissa.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?