General

Benissa cedeix una parcela per a la nova caserna de la Guardia Civil

En el Ple celebrat anit es va aprovar la cessió a favor del Ministeri d’interior de la parcel·la dotacional de propietat municipal situada en C/ Vell de Teulada en la zona de Pla de Carrals per a la construcció de la nova Caserna de la Guàrdia Civil.

Després d’un extens debat aquest punt es va aprovar amb els vots a favor del PP i del PSD i les abstencions de CIBE-BLOC i PSOE. L’Alcalde Popular, Juan Bautista Roselló en la seua exposició va defensar la necessitat de fer tot el possible per a garantir la presència de la Guàrdia Civil a Benissa i per açò va subratllar la importància de realitzar aquest tràmit.

Amb la cessió de la parcel·la, l’Ajuntament de Benissa compleix amb el compromís adquirit en el conveni signat amb el Ministeri de l’Interior.

Ara és responsabilitat del Govern Central incloure en els seus pressupostos la construcció de la Caserna de Benissa i executar-ho amb la major celeritat possible. Encara que, també va apuntar Roselló, que a causa de la falta de recursos econòmics de l’actual Govern és difícil que el projecte veja la llum a curt termini.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?