General

Benissa aconsegueix recaptar 2.700 euros per a la família de Joel Ortega

Joel, amb els seus pares, germana, avis i membres de l'AMPA de Manuel Bru
Joel amb la família i membres de l'AMPA

Joel Ortega Serra, el xiquet de Benissa amb greus danys cerebrals després de patir un atac de meningitis, acaba de complir 6 anys i ha rebut un dels seus millors regals: 2.700 euros amb els quals ajudar a pagar un tractament basat en l’aplicació d’hormones de creixement per a accelerar el procés de recuperació a Santiago de Compostel·la.

Amb el lliurament d’aquest donatiu, l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’escola pública Manuel Bru de Benissa posa punt i final a la seua campanya solidària realitzada el passat nadal.

Eren les 6 de la vesprada del dilluns quan el xiquet, acompanyat pels seus pares, germana i avis, es va dirigir al centre escolar per rebre la recaptació en la qual han col·laborat particulars i col·lectius com les mestresses de casa i l’Associació Contra el Càncer del municipi.

Una emotiva trobada en la qual els seus familiars només tenien paraules d’agraïment no sols per la xifra recaptada sinó també en comprovar que molts s’han acordat d’aquest xiquet que diàriament lluita per tirar endavant.

El moment més emocionant va ser quan Reme, la seua àvia, va llegir una carta dirigida als organitzadors d’aquesta campanya. Llàgrimes als ulls de la seua família i dels membres de l’AMPA que van aconseguir el seu objectiu: “demostrar als nostres fills que, desafortunadament, en aquesta vida no és tot de color rosa i hem d’ajudar a qui més ho necessita”.

L’àvia de Joel va ser la portaveu de la família i va agrair “a l’AMPA que va tindre aquesta iniciativa per tot el seu treball amb el qual ajudaran al nostre nét que necessita el suport de tots. A més de totes les persones que han col·laborat; a tots mil vegades gràcies”.

El xiquet semblava conscient de tot el que passava i fins i tot en el seu rostre s’esbossava un somriure cada vegada que el seu avi José, en tot moment pendent del xiquet, li feia una carassa. Per a ells, i com va assegurar Reme, “Joel és un xiquet molt volgut per la seua família que lluita tots els dies per estar millor i ser més feliç. Amb el vostre suport, Joel i la seua família ens sentim molt volguts per vosaltres”.

Unes paraules que van corroborar els seus pares, Ricardo i María, acompanyats de la seua germana Gisela. Ara esperen que els criden per rebre aquest tractament que canviarà les seues vides.

Durant un any hauran de deixar sa casa i el treball mentre el tracta el doctor Jesús Devesa amb el seu projecte Foltra.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?