General

L’Ajuntament busca una família per a vendre la imatge turística del poble

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 14 de maig de 2008:

El càsting ha començat. Si t’apeteix ser la imatge del teu poble, ara és el moment. No és necessari ni tindre un cos deu, ni ser model. La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benissa ha iniciat una original iniciativa per a trobar els rostres que promocionaran el poble en fullets i fires.

Després de veure el material promocional del que disposava la Regidoria de Turisme, que dirigeix Xavier Estupiñà, el regidor va decidir escometre la seua renovació. “Benissa és un poble bell i amb extraordinàries vistes, però sempre queda millor donar-lo a conèixer amb fotos on hi aparega gent”.

El regidor de l’àrea comenta que “no busquem models, busquem gent normal, com pot ser qualsevol família o jove del poble o comarca”.

Els perfils que es busquen són famílies, amb xiquets xicotets o adolescents, que vulguen posar-se davant l’objectiu i representar amb la seua imatge els turistes que puguen acudir a visitar els seus bells paratges.

També es busquen joves de 20 a 28 anys, xics o xiques, que amb la seua imatge, figuraran en l’apartat dels atractius que té Benissa per a la joventut, “perquè aquest sector important en el nostre turisme actiu, veja que també hi ha activitats dirigides a ells” afirma Estupiñà. Les instantànies, fotos individuals o de tota la família, hauran d’enviar-se en paper 10×15 o suport digital a la Tourist Info Benissa (avinguda del País Valencià, 1) o bé enviar-la a l’adreça de correu electrònic turismo@benissa.net fins el 31 de maig.

Estupiñà confia que aquesta iniciativa siga tot un èxit i afegeix que “estem estudiant com premiar les millors fotos. Al juny coneixerem la gent seleccionada i el més segur és que els regalem, el cap de setmana del festival multicultural, una nit en un hotel de Benissa, a més de veure’s ells en tot el material promocional del poble”.

La Regidoria de Turisme segueix apostant per originals idees, per a atreure els visitants a aquest poble.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?