General

Es presenten els paquets turístics 2010 “Aprén Espanyol en família a Benissa”

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb la Universitat d’Alacant posa en marxa el programa “Aprén Espanyol en família a Benissa”, un nou concepte de viatge i oci que combina tres elements: IDIOMA, VACANCES I FAMÍLIA.

L’objectiu d’aquest programa és atraure famílies amb xiquets perquè gaudisquen de les vacances a Benissa aprenent el Castellà. Per això, s’han dissenyat dos paquets molt complets en què cada membre de la família puga participar al programa d’acord amb la seua edat.

La qualitat de la formació està garantida pel Centre Superior d’Idiomes de la Universitat d’Alacant, que compta amb una àmplia experiència en l’ensenyament del Castellà i que és l’entitat responsable d’impartir les 30 hores lectives de cada curs.

La formació es complementa amb activitats lúdiques i culturals que permetran apropar i fer gaudir a tota la família dels paisatges, costums, festes i gastronomia de la nostra comarca.

L’empresa responsable de la comercialització dels paquets turístics és l’AGÈNCIA DE VIATGES PEPONS TRAVEL. Per a la promoció s’utilitzaran diversos canals de distribució com la pròpia plataforma de promoció i comercialització del Centre Superior d’Idiomes de la Universitat d’Alacant, fires internacionals, enviament de correus electrònics directes a empreses exportadores, centres educatius a l’estranger de primària, secundària i universitaris on s’imparteix Castellà, consolats espanyols a l’estranger així com a oficines espanyoles de turisme a l’estranger.

La promoció internacional s’està centrant principalment al mercat escandinau i alemany. S’han triat aquests dos mercats com a conseqüència de l’estudi dut a terme per la Regidoria de Turisme i assessorats pel Centre Superior d’Idiomes de la Universitat d’Alacant.

A causa de la diversitat de nacionalitats presents a la comarca, es fa també extensiu aquest programa als residents estrangers que a la seua vegada, poden arribar a ser prescriptors entre els seus familiars al seu país d’origen.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?