General

L’escola Manuel Bru de Benissa recapta fons per a ajudar un xiquet malalt

Membres de l'AMPA i alumnes de l'escola Manuel Bru durant la presentació de la campanya solidaria del xiquet afectat per meningitis
Membres de l'AMPA i alumnes

“Que els nostres fills sàpiguen que, desafortunadament, en aquesta vida no és tot de color rosa”. Amb aquest missatge, l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’escola pública Manuel Bru de Benissa volen ensenyar els seus xiquets que cal ajudar a qui més ho necessita.

La campanya solidària d’aquest Nadal 2010 té nom propi, Joel Ortega Serra, un xiquet de Benissa de 5 anys d’edat amb greus danys cerebrals després de patir, quan tenia poc més d’un any, un atac de meningitis. És ara quan des d’aquesta AMPA es fa una crida a tota la ciutadania perquè puguen col·laborar amb el seu donatiu dilluns que ve, dia 20 de desembre, de 16.30 a 19.00 ja que les portes d’aquesta escola s’obriran perquè tots puguen aportar el seu granet d’arena.

Qualsevol ajuda és bona, ja que els pares de Joel lluiten diàriament pel benestar del seu fill i per deixar un any sa casa i treball per fixar, durant aquest període, la seua residència a Santiago de Compostel·la. És en aquesta ciutat on l’atendrà el doctor Jesús Devesa creador del projecte Foltra basat en l’aplicació d’hormones de creixement per accelerar el procés de recuperació. Una teràpia que esperen ansiosos els familiars de Joel que han vist com molts pacients de Devesa han recuperat fins al 95% de la seua capacitat física i intel·lectual.

La primera ajuda ja ha arribat i ha sigut per part dels alumnes d’aquesta escola. Prop de 1.000 euros que han recaptat comprant una rifa en la qual se sortejaven dues càmeres de fotos. Però ací no queda la cosa ja que una de les premiades va voler donar el seu regal a Joel, juntament amb una targeta de Nadal en què li desitgen el millor per a aquest nadal i que ha estat elaborada per tots els alumnes de la classe de l’agraciada, 4t B.

Fets solidaris dels quals se senten orgullosos els membres d’aquesta AMPA que veuen els seus objectius aconseguits. Com van comprovar, l’any passat, en la campanya de recollida de joguets “En Nadal Tots Volem Jugar” i en la qual van repartir regals entre tots els xiquets necessitats del municipi i en dos centres d’acollida.

Ara fan una crida perquè tots acudisquen a dipositar el dilluns el seu donatiu en la vidriola solidària. Pels que no puguen anar n’han instal·lat tres més, fins el 7 de gener, a Milar Giner, Joieria Carralo i Papereria La Puríssima, a més recorden el seu correu electrònic per qui vulga més informació ampabru@gmail.com.


Comentaris a la notícia

Belén Ivars

Molt bona la iniciativa d'aquest col·legit. Seguiu així!!!


Voleu deixar un comentari a la notícia?