General

Els pares del Manuel Bru de Benissa recullen regals per als xiquets necessitats

L’AMPA, Associació de Mares i Pares d’Alumnes, de l’Escola Pública Manuel Bru de Benissa, s’ha convertit en improvisada ajudant de les seues Majestats els Reis Mags d’Orient. I és que gràcies a la campanya solidària, “En Nadal Tots Volem Jugar”, el dia 6 de gener tots els xiquets tindran el seu joguet amb el qual gaudir unes hores abans de tornar als seus estudis.

De vegades, no ho és tot portar-se bé per a obtindre aquest benvolgut joguet. Per això, i amb la col·laboració de molta gent, s’han recaptat més de 500 joguets, nous o en molt bon estat, i més de 350 euros.

Tot un èxit segons destaquen des de l’AMPA d’aquest centre i que asseguren “repetirem l’any que ve” afegint que “és molt gratificant saber que els més necessitats tindran diversos joguets, com els nostres fills, en aquests dies tan assenyalats”.

Joguets que han arribat dels xiquets que acudeixen a aquesta escola, diners que han tret de les seues vidrioles o que han restat de la seua paga setmanal per a aquesta bona causa, o donacions de particulars i col·lectius com la Colla de Xirimiters Pere Bigot de Benissa i la Junta Local de l’Associació Contra el Càncer.

Aquestes aportacions han sigut destinades als xiquets més desfavorits del poble, als residents dels centres d’acollida de Relleu i Les Rotes, aquest últim de Dénia, i en vista de l’èxit aconseguit es van posar en contacte amb la Creu Roja de Teulada per fer-los lliurament de diversos regals perquè, ells també, els puguen fer arribar a un major nombre de xiquets menys afavorits.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?