General

El batle es reuneix amb professors i pares per a mostrar-los el projecte bàsic de les obres de millora del Manuel Bru

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i la regidora d’Educació, Josefina Ivars, es van reunir ahir amb el director de l’escola Manuel Bru i alguns membres de l’AMPA i de la comunitat educativa, per a mostrar-los el projecte bàsic de les obres de remodelació que es realitzaran al centre.

Moltes de les demandes de pares i professors ja s’han inclòs en el projecte, pel que després de la reunió es van mostrar satisfets pels objectius aconseguits en matèria educativa.

Segons es va explicar en la reunió, les obres donaran com a resultat pràcticament una escola nova. El gimnàs s’enderrocarà i se’n construirà un de nou a un altre lloc, les aules d’infantil també van a canviar la seua ubicació, a més de reubicar les sales comunes com la biblioteca, oficines, etc., a la planta baixa.

Està previst, a partir del mes de gener, condicionar l’antic Josep Iborra per a albergar els quasi 450 alumnes mentre dure la remodelació. Per a no entorpir les classes i no realitzar trasllats a mitjan curs, es preveu que les obres comencen l’estiu que ve, i que tinguen una durada de dos cursos escolars.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?