General

Denuncien que el batle gasta diners públics per a regals

El PSPV de Benissa, mitjançant la seua regidora, Pepa Grimalt, va denunciar ahir el que entenen com “una discriminació” per part del batle, Juan Bautista Roselló, cap als xiquets que no prenen la comunió a Benissa, que són el 30% dels xiquets, segons va afirmar.

Des del PSPV van comentar que l’Ajuntament va organitzar un acte el dimecres per a felicitar els xiquets que prenen la primera comunió aquest any i els va regalar un llibre.

Acte al qual, segons Grimalt, no es va convidar els partits de l’oposició, i per això, el PSPV va aprofitar per a felicitar també els xiquets.

Però el que van criticar els socialistes és que a la resta dels xiquets de Benissa que, per creences, no fan la comunió, no se’ls dóna cap regal.

Per això, Grimalt va assegurar que no es tracta a tots els xiquets de la mateixa manera, amb la conseqüència que a l’endemà, els xiquets anaven a l’escola ensenyant el regal que “els havia fet el batle” als que no havien rebut res. Un fet que els socialistes consideren com “una discriminació”.

Pagat amb diners públics

Al PSPV li sembla bé que se’ls felicite quan prenen la primera comunió, però el que no troben just és que si el regal està pagat amb diners de les arques municipals, procedent dels impostos de tots els residents a Benissa, no es compense d’una altra forma els xiquets que no prenen la comunió. En aquest sentit, els socialistes van recordar que el 30% dels xiquets de Benissa no fan la comunió, i van afegir que “si els diners dels regals foren de la butxaca del batle els semblaria bé”, però no que ho paguen tots els benissers, discriminant els xiquets que no prenen la primera comunió.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?