General

Benissa acollirà la presentació de la “Guia informativa sobre els drets assistencials a víctimes de violència de gènere” aquest dijous

Visita de la diputada de la Dona, Maria Asunción Prieto, per a anunciar la presentació de la guia sobre la violència de gènere.
Visita de la diputada a l'ajuntament

La Diputada de la Dona, María Asunción Pietro, va visitar Benissa per anunciar la presentació de la “Guia informativa sobre els drets assistencials a víctimes de violència de gènere”, que tindrà lloc aquest dijous dia 7 d’abril a les 18.30h en la Seu Universitària de Benissa.

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i la regidora de la Dona, Maria Llopis, van acompanyar la diputada en la visita a l’Ajuntament i van atendre els mitjans de comunicació, als quals van explicar en què consisteix aquesta guia que ha editat la Diputació d’Alacant.

La guia pretén ser una eina d’informació tant per a les dones víctimes de la violència de gènere, com per als i les professionals que treballen de manera directa o indirecta amb elles. L’objectiu de la guia, per tant, consisteix a informar a la ciutadania i molt especialment a les dones víctimes de la violència de gènere, sobre els drets assistencials prevists en la L.O. 1/2004, de 28 de desembre, de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere, i els recursos que les diferents administracions públiques posen al seu abast.

Per a la presentació de la guia, que tindrà lloc a Benissa el dijous dia 7 d’abril a les 18.30h en la Seu Universitària, es comptarà amb la presència de dos experts en matèria de violència de gènere: Carmelo Hernández Ramos i José Pablo Cuellar Otón, ambdós membres de l’Oficina Judicial de Coordinació Institucional dependent de l’Audiència Provincial d’Alacant, i estrets col·laboradors habituals en programes destinats a la prevenció de la violència de gènere i finançats per la institució provincial.

Amb aquesta sessió, es pretén apropar el contingut de la guia i tota la informació que en ella es recapta a tots els agents socials vinculats a la protecció, ajuda i suport a la víctimes: policies locals, treballadors/es socials, psicopedagogs/es, representants polítics, juristes, representants del moviment associatiu local, educadors/es socials, psicòlegs/es, etc. i en general, qualsevol persona interessada a aprofundir i conèixer de forma més àmplia el ventall de drets que posseeixen les dones víctimes de violència de gènere.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?