General

Auguren la decadència del mercat de Benissa

El PSOE de Benissa va fer públic el projecte de l’equip de govern del PP de reformar el mercat d’abastaments situat al carrer Hort de Bordes. Una iniciativa que segons va explicar el socialista Vicent Cabrera tindrà un cost de 369.862 euros i comptarà amb una subvenció de la conselleria del 60%. Una ajuda que està condicionada al fet que els locals que es creen haurien de destinar-se al comerç d’alimentació.

Les botigues tindran una superfície d’entre 25 i 36 metres quadrats, un espai que per als socialistes és massa xicotet a més que “el compromís de la conselleria obliga a que tots els comerços hagen de ser d’alimentació quan podria posar-se un altre tipus de negocis sense tindre cap mena d’obligació”.

Per a Cabrera, la recuperació del mercat de l’Hort de Bordes serà un fracàs en el sentit que el xicotet comerç de Benissa viu dels clients del propi nucli urbà ja que segons els socialistes “el PP no ha solucionat en absolut el problema de l’aparcament i la gent dels pobles limítrofs i de la costa no vénen a comprar al centre històric del municipi”.

A més, des del PSOE de Benissa van lamentar que “si s’anava a reformar el mercat de l’Hort de Bordes l’ajuntament ho haguera pogut coordinar o almenys planejar perquè les obres que s’estan fent al trinquet possibilitaren l’obertura d’una nova porta”.

L’accés a la pista és per sota de l’escala i és molt dificultosa “pel que abans de començar els treballs al trinquet podrien haver pensat a obrir una obertura perquè a la gent major li costa passar el túnel i pujar i ja no diem els veïns que tenen algun tipus de discapacitat”, va criticar finalment el socialista Vicent Cabrera.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?