General

Aquest diumenge Benissa organitza una jornada de portes obertes a les Escoles Velles

Cartell de la jornada de portes obertes a les Escoles Velles
Cartell de la jornada de portes obertes a les Escoles Velles

Aquest diumenge se celebra una jornada de portes obertes a les Antigues Escoles Graduades (conegudes també com Escoles Velles), des de les 10 del matí. La jornada té per objecte presentar a la ciutadania l’estat d’actuació de les obres que s’estan realitzant sobre aquest singular edifici.

En les jornades de portes obertes estarà present l’arquitecta Reme Giner Ivars, responsable del projecte de recuperació d’aquest edifici. Les Escoles Velles es troben ara en ple procés de reacondicionament, permetent recuperar i consolidar un espai que travessava per un profund procés d’abandó i deterioració. Es tracta d’un espai emblemàtic de Benissa en convertir-se, en la seua època, en la primera escola pública de l’entorn pròxim a Benissa.

Les obres que s’han realitzat en els últims mesos estan permetent restituir la coberta, desmuntant l’actual amb la recuperació de l’estructura de fusta i teules i el posterior muntatge amb un reforç de l’estructura i la introducció d’un panell aïllant i tela asfàltica.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?