Esports

L’empresa provisional que gestiona la piscina coberta farà una jornada de portes obertes aquest divendres

Miguel Ramón i Arturo Poquet presenten la jornada de portes obertes de la piscina coberta de Benissa
Miguel Ramón i Arturo Poquet presenten la jornada de portes obertes

Una empresa provisional gestionarà les instal·lacions els pròxims mesos.

La piscina climatitzada de Benissa ofereix una jornada de portes obertes aquest divendres que ve, 19 de juliol, amb la intenció que els usuaris participen en una sèrie d’activitats de forma gratuïta i visiten les instal·lacions, en les quals s’han millorat notablement la imatge i els serveis oferts.

El nou coordinador de la piscina, Miguel Ramón, que ha estat acompanyat pel regidor d’Esports, Arturo Poquet, ha expressat la intenció d’establir uns criteris de treball diferents i una oferta d’activitats i un ventall d’horaris molt més ampli i enriquidor.

La jornada prevista per al divendres començarà a les 11 del matí amb “cicle indoor”, a càrrec de Fran Laguna, que repetirà a les 17.30h (en aquesta activitat caldrà reservar plaça prèviament),. A continuació, a les 18.00h, “Aerocombat” amb Eva Naranjo i a les 18.30h, zumba amb Marisa, Dolo i Sonia. Finalitzaran les activitats a les 19.30h amb un sessió d’Aquaparty, a càrrec de tot l’equip.

La piscina climatitzada de Benissa romandrà oberta fins el 15 d’agost i reprendrà les activitats i cursos al mes de setembre. Està previst augmentar el nombre d’aules per a poder oferir diferents activitats al mateix temps i s’estudiarà obrir el servei de fisioteràpia i nutrició.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?