General

Aquest matí ha tingut lloc la Jornada de Portes Obertes de l’Escola Taller

El batle acompanyat dels alumnes de l'Escola Taller "Casa de Tros de les Calcides"
El batle i els alumnes de l'Escola Taller

Aquest matí ha tingut lloc la jornada de portes obertes de l’Escola Taller “Tros de les Calcides” de Benissa en el saló d’actes de la Seu Universitària. En l’acte s’ha destacat la importància que els coneixements adquirits tindran per al futur dels joves que participen així com la rellevància de l’actuació que es durà a terme en la segona fase de l’escola. En aquesta fase, s’escometran les obres de conservació i rehabilitació de la casa del “Tros de les Calcides.

S’han presentat els treballs realitzats pels alumnes durant els sis primers mesos de classe, mitjançant una exposició realitzada per part del professorat de les classes teòriques i pràctiques que han rebut els alumnes en les tres especialitats de l’escola: Mestre de cases, picapedrer i margenador. Mitjançant material fotogràfic i audiovisual s’ha pogut fer un seguiment de les tasques realitzades pels alumnes: construcció de marges, parets, peces tallades en pedra, etc…

En la clenda de la jornada, el batle Juan Bta. Roselló, ha destacat l’important paper del capital humà de l’escola, tant dels professors com dels alumnes, ja que han aconseguit entre tots formar un gran equip i l’encert en el projecte triat, ja que redundarà en la recuperació d’un dels edificis històrics més emblemàtics de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?