Festes

Les festes de Benissa arranquen el proper 20 d’abril amb el pregó

Les festes patronals en honor a la Puríssima Xiqueta de Benissa arrancaran dijous que ve 20 d’abril amb el pregó que aquest any estarà a càrrec del director de la Banda de música, Javier Santacreu. Són uns festejos en què “es combina la tradició i la modernitat”, segons va explicar el president de la Comissió de 2006, Toni Bertomeu.

La programació de les festes manté la mateixa estructura que la resta dels anys si bé “quan els actors canvien el teatre també canvia”, va assenyalar Bertomeu. Un president que va estar acompanyat pel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, i la regidora de festes, Raquel Soliveres, que van aprofitar l’ocasió per a destacar el treball realitzat per la Comissió i convidar els veïns del municipi i de la comarca perquè acudisquen, tot i tenint en compte que aquest any els dies més importants coincideixen amb les celebracions en honor a Sant Vicent Ferrer de Teulada, localitat veïna.

Pel que fa a les actuacions musicals, Bertomeu va destacar que aquest any els benissers i tots els que s’acosten fins a la localitat podran gaudir dels concerts de l’Orquestra Salseta del Poble Sec, Los Pecos, l’orquestra Montecarlo, Despistados, Savia, Habeas corpus i l’orquestra La Tribu.

Precisament La Tribu serà l’actuació que suposarà la fi de festa el dia de La Vuità en què aquest concert s’ha introduït com a novetat. Es farà després del castell de focs artificials que paga l’Ajuntament de Benissa i “a l’endemà podrem descansar tots perquè és dilluns i a més coincideix amb el Dia del Treballador”, va destacar Toni Bertomeu.

El pressupost que mourà aquest any la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta és de 382.000 euros dels quals 120.000 són subvencionats pel consistori.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?