Festes

Javier Santacreu vincula festa i música en el pregó de festes

Anit va tindre lloc a l’Església de la Puríssima Xiqueta de Benissa el pregó de festes que va estar a càrrec del compositor benisser Javier Santacreu. Després d’unes breus paraules del president de la Comissió de Festes, Toni Bertomeu, en què introduïa el pregoner d’aquest any, Javier Santacreu va realitzar un magnífic pregó en el qual va ressaltar la vinculació estreta entre música i festa, i en aquest cas concret, la unió entre la Banda de Música i les festes patronals en honor a la Puríssima Xiqueta.

Santacreu, davant una església plena de gent i acompanyat pels festers d’aquest any, va exaltar aquestes festes majors i va recordar les anècdotes de la banda durant la celebració d’alguns actes. El públic va respondre amb aplaudiments i Santacreu va rebre diversos detalls per part de la Comissió de Festes i l’Ajuntament.

Després de les paraules del pregoner, Juan Bautista Roselló, batle del municipi, es va dirigir al públic, reconeixent l’esforç que realitzen els festers durant tot l’any i animant els veïns a eixir al carrer i participar de la festa. Per a tancar l’acte, la Banda de Música i la Coral Benissenca van oferir un concert emotiu.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?