Festes

Benissa viu esta nit l’elecció de les regines de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2020

Cartell de l'acte de l'elecció de les regines
Cartell de l’acte de l’elecció de les regines

Benissa celebra hui dissabte l’elecció de les regines de la Puríssima Xiqueta 2020. L’acte, a causa de les males condicions meteorològiques dels últims dies, ha canviat la seua ubicació habitual i tindrà lloc al Palau Sant Pere, a les 22.30h. La presidenta, Rosana Vives, i la resta del seu equip porten setmanes treballant en la decoració i muntatge de l’escenari que recrearà les platges del nostre litoral i ja es troben ultimant els detalls perquè tot marxe a la perfecció, en el que es presumeix serà una nit màgica per a tot el municipi.

En l’acte es coneixerà el nom de les regines major i infantil de les pròximes festes patronals, on participaran 6 xiquetes i 12 de les 22 festeres joves, que estaran acompanyades de la resta de membres de la comissió de festes.

Si el temps ho permet, en finalitzar l’acte, la festa continuarà a la Plaça Jaume I amb l’actuació de la discomòbil Piràmide.

El batle, Arturo Poquet, ha destacat: “l’important esforç que han realitzat els festers perquè malgrat la climatologia es poguera celebrar aquest acte i anime a tots els veïns a acompanyar la Comissió de festes en el primer acte oficial que organitzen”. Per la seua banda, el regidor de Festes, Ximo Nadal, ha volgut manifestar que “des de l’Ajuntament s’ha volgut recolzar en tot el possible als festers, posant a la seua disposició les instal·lacions del Palau Sant Pere i el Benibús per a l’organització de l’esdeveniment”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?