Festes

Adela Simó Amorós i Ainoa Ortolà Mulet, regines de les festes Purissima Xiqueta 2014

Adela Simó Amorós, regina major de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2014 de Benissa
Adela Simó Amorós, regina major

Dissabte passat va tindre lloc l’acte d’elecció de les regines de les festes de la Puríssima Xiqueta 2014. Un total de 18 xiques, del total de 24 festeres, es van presentar al títol de regina major, i finalment l’atzar va fer que Adela Simó Amorós fóra triada per a aquest títol.

Les seues dames van ser Francesca Julià Sala (1a dama) i Sara Ripoll Tur (2a dama). Per al títol de reina infantil la sort va triar a Ainoa Ortolà Mulet, entre 10 xiquetes, sent les seues dames d’honor Marina Mulet Mengual (1a dama) i Andrea Orihuel Ginestar (2a dama). Les regines del 2013, Alba Capó Soliveres i Maria Oltra, juntament amb les seues respectives dames, van ser les encarregades de triar les paperetes de les afortunades.

L’acte, que va començar a les 22.30h, es va realitzar en un escenari que recreava la zona rural de Benissa, i es va desenvolupar de forma amena i divertida.

Ainoa Ortolà Mulet, regina infantil de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2014 de Benissa
Ainoa Ortolà Mulet, regina infantil

Per a la primera part de l’acte es va preparar un conte especial per a l’ocasió, elaborat pel fester Felip Cardona. La presentació va ser a càrrec de 6 xiquets i la festera Marga Cano va fer el paper de rondallaire. La segona part va estar presentada per Berna Cuesta, Felip Cardona i Mª Esther Ivars. El disseny de l’escenari va estar a càrrec de David Tent Álvarez.

L’alcalde, Juan Bautista Roselló, la regidora de Festes, Raquel Soliveres i el president de la Comissió de Festes, Vicent Martí, van tancar aquest acte desitjant el millor als nous festers i regines del 2014.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?