Festes

Nerea Salvà i Laura Balaguer són les Regines de Festes Puríssima Xiqueta 2018

Nerea Salvà, regina de les Festes Puríssima Xiqueta 2018
Nerea Salvà, regina de les Festes Puríssima Xiqueta 2018

La jove Nerea Salvà i la xiqueta Laura Balaguer són ja les Regines de Festes Puríssima Xiqueta 2018, després de l’acte d’elecció realitzat a Benissa aquest dissabte 9 de setembre. En els inicis de l’elecció la Comissió de Festes 2018 va retre un celebrat homenatge al Convent Franciscà de Benissa, reflectit en l’escenografia i també mitjançant un vídeo.

L’animada presentació, a càrrec de Jéssica Cardona i Ximo Gimeno, acompanyats per les xiquetes Silvia Ausina i Maria Martí, es va caracteritzar per un ritme animat en el qual va destacar un fet nou i que va sorprendre al públic. I és que l’elecció de la Regina Infantil es va intercalar just abans de conèixer la cort d’honor i la Regina. Tres boles que es van fer esperar, generant una major curiositat entre els presents, més de 500 persones que abans ja es van veure sorpresos per un principi de plugim que es va quedar en no res, tan sols una anècdota pels paraigües que van aparèixer en alguns moments per la Glorieta Dolors Piera.

Laura Balaguer, regina infantil de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2018
Laura Balaguer, regina infantil de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2018

La gala va continuar amb la participació de Laura Vidal, regina infantil de 2017 i de Maria Palací, Regina de l’any passat, que van participar en l’elecció. Finalment la sort va somriure a Nerea Salvà, la Regina de 2018, qui va pujar a l’escenari acompanyada d’Adrian Moreno. La primera dama serà Ainoa Sendra, al costat de Pau Alegre, i la segona dama Marta Ivars, acompanyada per Lino Bolufer.

El batle de Benissa, Abel Cardona, el regidor de Festes, Domènec Miralles i la Presidenta de la Comissió de Festes, Silvia Gandia van realitzar els seus parlaments, oferint bones paraules als protagonistes d’una vetlada que va concloure amb una emotiva foto de grup i la posterior discomòbil.

Els festers de la Puríssima Xiqueta 2018
Els festers de la Puríssima Xiqueta 2018

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?