Festes

Benissa triarà el dissabte que ve les regines de festes de la Puríssima Xiqueta 2014

Les joves que participaran en l'elecció a regina (foto del twitter de @OliviaSignes)
Les joves que participaran en l’elecció a regina (foto del twitter de @OliviaSignes)

Benissa es vestirà de gala dissabte que ve, dia 14 de setembre, amb motiu de la celebració de l’acte d’elecció de les regines de les Festes Patronals 2014, acte que tindrà lloc a la Glorieta Dolors Piera i que començarà a les 22.30h. Per això la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2014 porta setmanes preparant i organitzant l’acte, perquè siga del gust de tot el poble de Benissa i visitants que vulguen conèixer “in situ” les que seran les que durant les pròximes festes patronals de Benissa ostenten els càrrecs de “Regines”.

L’acte s’iniciarà amb les festeres infantils, nascudes l’any 2006. Un total de 6 xiquetes, de 10 que conformen la comissió infantil, totes elles molt il·lusionades, dipositaran en l’urna la seua possibilitat de ser nomenades com a Regina Infantil de Festes 2014. Maria Crespo Oltra, regina infantil del 2013 serà l’encarregada de triar la papereta a l’atzar.

La segona part de l’acte, i el que major nombre d’il·lusions presenta, serà el que designarà la futura Regina de les Festes 2014 a Benissa, elecció a la qual concorren 18 joves benisseres de les 24 que formen part de la Comissió, nascudes totes elles l’any 1996. La regina de l’any 2013, Alba Capó Soliveres, serà l’encarregada de triar el bitllet amb el nom de l’afortunada, a l’atzar.

Per a la primera part de l’acte s’ha preparat un conte especial per a l’ocasió, elaborat pel fester Felip Cardona. La presentació estarà càrrec de 6 xiquets i la festera Marga Cano farà el paper de conta contes. La segona part estarà presentada per Berna Cuesta, Felip Cardona i Mª Esther Ivars. El disseny de l’escenari és a càrrec de David Tent Álvarez.

Des de la Comissió de Festes 2014 de Benissa han anunciat que estan posant tot el seu interés i esforç perquè aquesta nit màgica, plena de sorpreses i emocions, siga del gust de tots i es puga conèixer el nom de les protagonistes de les festes.

Com a novetat enguany la plaça estarà oberta al públic i hi haurà cadires a la disposició dels assistents a un preu de 5 euros.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?