Festes

Benissa triarà esta nit les regines de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2015

Elecció de les regines de festes 2010
Elecció de les regines de Benissa

Benissa es vesteix de gala esta nit amb motiu de la celebració de l’acte d’elecció de les regines de les Festes Patronals 2015, que tindrà lloc a la glorieta Dolors Piera i que començarà a les 22.30h. Per això la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2015 porta setmanes preparant i organitzant tots els detalls, perquè siga del gust de tot el poble de Benissa i visitants que vulguen conèixer “in situ” les regines de 2015.

L’acte s’iniciarà amb les festeres infantils, nascudes l’any 2007 Un total de 4 xiquetes, de 10 que conformen la comissió infantil, totes elles molt il·lusionades, dipositaran a l’urna la seua possibilitat de ser nomenades com a regina infantil de festes 2015. Ainoa Ortolà Mulet, regina infantil del 2014, serà l’encarregada de triar la papereta a l’atzar.

La segona part de l’acte, i el que major nombre d’il·lusions presenta, serà la que designarà la futura regina de les festes 2015 a Benissa, elecció a la qual concorren 9 joves benisseres de les 22 que formen part de la Comissió, nascudes totes elles l’any 1997. La regina de l’any 2014, Adela Simó Amorós, serà l’encarregada d’escollir a l’atzar la butlleta amb el nom de l’afortunada.

La presentació de la primera part estarà a càrrec de les xiquetes Olga Ruiz Labajo i Núria Martínez Ribes. La segona part de l’acte estarà presentada per Verónica Bertomeu Biosca, Robert Cabrera Ribes i Xavi Tro i Molines. El disseny de l’escenari va a càrrec de Toni Moreno Ferrer, que recrearà un espai emblemàtic del nostre municipi.

Des de la Comissió de Festes 2015 de Benissa anuncien que serà una vetllada molt emotiva, plena de sorpreses que traslladaran al públic al passat. La plaça estarà oberta al públic i hi haurà cadires a disposició dels assistents a un preu de 5 euros.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?