Esports

Pepe Ribes protagonitza el nou espot d’Estrella Damm

Àlex Pella i Pepe Ribes creuen el Cap d'Hornos a bord de l'Estrella Damm
Àlex Pella i Pepe Ribes

L’Estrella Damm d’Alex Pella i Pepe Ribes continua donant una lliçó d’esforç tractant d’eixir de les calmes davant les costes del Brasil mentre defensa el disputat quart lloc de la Barcelona World Race davant del Neutrogena de Ryan Breymayer i Boris Herrman amb només quatre nusos de vent.

Alhora, els patrons del vaixell català tracten de no perdre massa distància davant del tercer classificat, el Renault Z.E. de Pachi Rivero i Toño Piris, que ja navega amb condicions de vent més favorables 250 milles per la proa. L’avantatge respecte al cinquè s’ha ampliat a quasi 26 milles des d’ahir, quan l’avantatge era de només una. No obstant això, ni Pella ni Ribes es relaxen. Aquest últim era molt clar aquest matí: “Hem d’estar molt atents a cada ratxa. Ara tenim moltes milles de separació lateral entre nosaltres i Neutrogena, així que no hi ha res decidit. Aquestes calmes poden ser una loteria. Hem d’estar súper concentrats”.

El suport d’un equip

Pepe Ribes feia aquestes declaracions en una videoconferència especial amb els mitjans de comunicació valencians a l’estadi de Mestalla, seu del València Club de Futbol, ??amb motiu de l’estrena de l’últim espot d’Estrella Damm , del qual el patró de Benissa (Alacant) és protagonista. Ribes ha rebut els ànims del club de futbol al qual sempre ha donat suport, i ha tingut l’oportunitat de conversar amb tres jugadors de la primera plantilla: Aritz Aduriz, David Navarro i Bruno Saltor.

A quatre mil milles de casa a alta mar, després de vuitanta dies de competició i amb el menisc trencat, Ribes ha transmès tot el seu ànim i optimisme a la plantilla del València CF, que travessa un moment delicat després de caure eliminat de la Champions League i patir dues derrotes consecutives en lliga: “Molta força, que ara allò important és assegurar aviat la plaça de Champions per a l’any que ve, que estic segur que serà un any boníssim.”

Ribes ha rebut al seu torn el suport dels jugadors del València , que li han expressat la seua admiració: “Ets un mirall en el qual mirar-se per seguir endavant. Gràcies pel teu suport i pel teu exemple”, li va dir David Navarro, un dels capitans de l’equip xe.

Classificació provisional Barcelona World Race, 21 març 2011 14.00 GMT (15.00 hora catalana):

1. Virbac-Paprec 3
2. Mapfre, a 192,2 milles del líder
3. Renault Z.E., a 874,2 milles del líder
4. Estrella Damm, a 1.124,4 milles del líder
5. Neutrogena, a 1.150 milles del líder
6. GAES Centres Auditius, a 2.977,7 milles del líder
… Fins a 10 vaixells en regata


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?