Esports

L’Estrella Damm de Pepe Ribes i Alex Pella ocupa el seu lloc al pantalà

L’Estrella Damm al pantalà de la flota de la Barcelona World Race. Copyright Jorge Andreu/ Barcelona World Race
L'Estrella Damm al pantalà

Quan queden menys de dues setmanes per a l’eixida de la Barcelona World Race, els quinze vaixells participants havien de reunir-se hui divendres al pantalà de la flota assignat per l’organització al Port Vell de Barcelona. L’embarcació local Estrella Damm, dels patrons Alex Pella i Pepe Ribes, s’ha traslladat a les 11 del matí des del seu amarratge al Reial Club Nàutic de Barcelona.

Alex Pella, barceloní de pro, estava especialment emocionat en veure la flota d’IMOCA 60 reunida a la seua ciutat: “El pantalà està magnífic, i la carpa de l’Expo és impressionant. La veritat és que és al·lucinant estar a la meua ciutat com a participant d’una regata de tan alt nivell, i amb aquest desplegament. És emotiu perquè jo estic acostumat a participar en regates oceàniques que ixen de l’estranger, i poder viure-ho a la meua ciutat és molt especial.”

Per la seua banda Pepe Ribes es mostrava impacient en amarrar a l’escenari des d’on l’Estrella Damm salparà per donar la volta al món a dos el proper 31 de desembre: “Queda poc però en realitat per a mi queda molt per a l’eixida, perquè jo podria salpar demà mateix. Portem molt de temps preparant-nos per la Barcelona World Race i tenim moltes ganes que comence “.

Després d’amarrar els patrons de l’Estrella Damm i els seus rivals han atès els mitjans de comunicació en la trobada amb la premsa celebrada al futur Centre d’Interpretació de la Barcelona World Race, abans de l’obertura al públic i la inauguració oficial de l’Expo de la regata que tindrà lloc aquest dissabte.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?