Esports

Pepe Ribes farà demà el xut d’honor entre el València i el Reial Madrid

Pepe Ribes ja se sent a casa en creuar l'Equador a bord de l'Estrella Damm.
Pepe Ribes

Pepe Ribes farà el dissabte a Mestalla el xut d’honor. El de Benissa rebrà en els minuts previs a l’encontre davant del Reial Madrid un xicotet homenatge per part del club, del que s’ha confessat fidel seguidor, i l’afició després de finalitzar el passat 9 d’abril la Barcelona World Race —Volta al Món a Vela— en quarta posició amb l’Estrella Damm. Durant la travessia, el navegant va fer mostres del seu valencianisme portant la bufanda del València en el pas pel Cap de Forns, un dels punts difícils al món de la vela. No era la primera vegada que Pepe Ribes passava per aquest mític cap, ni tampoc la que proclama el seu valencianisme: ho va fer també el dia abans de l’eixida de la volta al món a dos.

A més, el de Benissa és protagonista, juntament amb el València, del tercer anunci d’Estrella Damm, patrocinador del club blanc i negre. Ribes va prometre que “portaré la bufanda del València a través de tots els oceans”, i així ho va fer durant la Volta al Món a Vela, ara el conjunt de Mestalla vol retre-li un xicotet homenatge. “L’afició pel València em ve pel meu avi, que era soci i tant ell com mon pare anaven sempre al camp de Mestalla. Jo em considere un afeccionat del carrer, perquè ara no puc anar molt al camp. Sempre que vaig a Benissa em reunisc a veure els partits amb els meus amics de tota la vida, molts dels quals són també molt valencianistes”, va assegurar Pepe Ribes en la presentació de l’anunci, on va poder parlar amb tres jugadors del VCF: Bruno, Aduriz i David Navarro.

Treball de recuperació

Després de completar la Barcelona World Race, on participava juntament amb Alex Pella, el navegant de Benissa va haver de ser intervingut quirúrgicament d’una lesió de genoll, el passat dotze d’abril, que va arrossegar durant més de cinc setmanes i ara està immers en el treball de recuperació, que està realitzant diàriament al CAR de Sant Cugat. El termini previst de recuperació és d’un mínim de quatre setmanes.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 21 d’abril de 2011 al periòdic Superdeporte.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?