Esports

El petit Pepe Ribes ja té llicència federativa de vela

Imatge de Pepe Ribes pare i fill durant una videoconferència
Imatge de Pepe Ribes pare i fill durant una videoconferència

El petit Pepe Ribes, fill del prestigiós regatista transoceànic de Benissa, ja té llicència federativa. La federació valenciana de vela (FVCV) ha emès la “llicencia bebé” per a Pepe Ribes Tàpia, que va nàixer el passat 3 de desembre, dies abans que el seu pare iniciara la volta al món en la Barcelona World Race.

Les “llicencia bebé” no permeten navegar encara als nous regatistes que les reben, però reconeixen ja la seua futura vàlua i aposten perquè formen part de la pedrera de navegants valencians.

La llicència Federativa de Pepe Ribes Tàpia ha sigut remesa per correu a la seua mare. Paral·lelament, la FVCV ha enviat una còpia a l’equip de terra de l’Estrella Damm perquè li la faça arribar al seu pare, que navega a bord de l’Estrella Damm en la Barcelona World Race. Acompanya a aquesta llicència la felicitació del president de la FVCV, José Martinez i la seua Junta Directiva; la salutació del RCN Calp, de les localitats de Calp i Benissa, que segueixen dia a dia les aventures de l’Estrella Damm i la salutació de tots els seus companys navegants del País Valencià.

Llicència del petit Pepe Ribes
Llicència del petit Pepe Ribes

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?