Esports

Pepe Ribes, intervingut amb èxit de la seua lesió de genoll

Pepe Ribes
Pepe Ribes

Pepe Ribes, patró junt a Alex Pella de l’Estrella Damm, quart classificat de la Barcelona World Race, va ser intervingut quirúrgicament aquest dimarts de la lesió de genoll que va arrossegar durant més de cinc setmanes en la volta al món a vela. El navegant es va lesionar a principis de març, en passar per l’ull del cicló Atu a l’est de Nova Zelanda.

Després de les exploracions realitzades el dilluns pels doctors Javier Valle i Lluís Til del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat i l’Hospital de Terrassa, es va confirmar que tant el menisc intern com extern del genoll esquerre estaven afectats. La intervenció quirúrgica, que va concloure amb èxit, va ser liderada pel mateix doctor Lluís Til, cap de serveis mèdics del CAR de Sant Cugat, al servei de Traumatologia de l’Hospital de Terrassa.

Ribes realitzarà exercicis de rehabilitació supervisat pel CAR de Sant Cugat i quedarà plenament recuperat, com ell mateix va explicar una vegada en planta: “La lesió va vindre d’un mal pas quan estàvem passant el cicló Atu després d’eixir de Nova Zelanda. Se’m va girar el genoll i pel que sembla es van produir xicotetes ruptures al menisc intern i l’extern. Vaig haver de passar les últimes setmanes de regata amb calmants, però tot va acabar bé i estem molt contents. Tot ha anat perfectament i en quatre setmanes estaré al cent per cent”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?