Esports

La UE Benissa reclama un camp de gespa artificial

La Unió Esportiva Benissa va presentar els seus equips del planter, en un acte celebrat com a avantsala del primer xoc que l’equip va disputar i que pertany a la lliga de preferent.

El camp de La Costa va ser l’escenari d’aquest acte, en el qual un a un van eixir els jugadors que pertanyen a l’Escola municipal de futbol.

Una planter que per a aquesta temporada té equips en categoria, Prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil.

Els equips van quedar formats dins del propi terreny de joc, i atentament van escoltar les paraules del president Antonio Mayor, un home que aquesta temporada s’ha fet càrrec del destí del club.

Durant la seua intervenció Mayor va reclamar la necessitat que el camp de La Costa es convertisca en un terreny de joc de gespa artificial. Ja que, segons va dir, tindre un camp d’aquestes característiques suposaria que a l’hora d’anar a buscar jugadors contestaren de forma afirmativa a l’oferta que se’ls poguera realitzar. En l’actualitat molts jugadors diuen no al Benissa per les condicions que presenta el terreny de joc, perquè són molt pocs els que els agrada jugar en un camp de terra.

Suport municipal

Una petició que de segur no va a quedar en sac trencat, ja que el Regidor d’esports de l’Ajuntament de Benissa, Paco Montagut, que va ser qui va prendre el testimoni de Mayor en el torn dels parlaments, va ratificar la petició realitzada minuts abans pel president de l’entitat esportiva.

Per a Montagut és necessari la remodelació del terreny de joc, doncs al seu judici, “un camp de gespa artificial és molt beneficiós per a tot poble perquè, entre d’altres coses, ofereix la possibilitat que puga ser utilitzat durant tot el dia sense que això supose cap desgast”.

L’edil va incidir en què la majoria de pobles de la comarca de la Marina Alta com Calp, Dénia o Xàbia “han apostat per aquest tipus d’instal·lació i la nostra intenció és la mateixa. Per això, anem a lluitar per aconseguir-lo com més prompte millor”.

Aquest anunci va ser molt ben acollit pel nombrós públic que es va donar cita en un acte en què els xavals van ser els autèntics protagonistes i que a més també veuen amb bons ulls la possibilitat de tindre un camp de gespa artificial.

El remat a la festa del planter benissenc el va posar el primer equip que en la seu primer encontre d’aquesta temporada va aconseguir una important victòria davant el Crevillent.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?