Esports

Futbol preferent: Benissa 0, Monovar 0

Benissa: Agustín, Ramírez, Camilo, Canari, Juanfran, Fernando (Iván), Boluda (Juanjo), Marcos, Toni, Dani i Tocates (Raúl).

MONOVAR: Alberto, Javi, Pau, Valentín, Miguel, David, Koeman (Miguel), Sergio, José Tomás, Lino i Chema (Nacho).

ÀRBITRE: Agulló Miralles. Regular actuació. va Amonestar amb targeta groga als locals Marcos i Dani; i als visitants, Miguel, i David, aquest últim en dues ocasions pel que va ser expulsat.

Vesprada molt roïna en La Costa amb molt de vent i molt fred. Això va provocar poca assistència de públic i els pocs afeccionats tot just van gaudir perquè futbol va haver més aviat poc. El dos equips van sortir al camp de joc amb una pancarta al·lusiva a l’atemptat terrorista esdevingut a Madrid el 11-M, on es llegia “Pau i llibertat”. A escala esportiva, el vent feia impossibles les passades llargues i el control del baló i, a més, els dos equips tot just van crear ocasions de gol. El primer esglai va ser per al guardameta local, Agustín, poc després de començar el partit però la pilota va sortir fora. Pels locals, Marcos va estavellar un baló en el pal però poc més. El joc es desenvolupava en la zona ampla del camp i cap dels dos equips arribava a aprofundir amb perillositat. Els visitants van dominar l’encontre en la segona meitat a pesar que tenien el vent en contra.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?