Esports

La UE Benissa rep el Crevillent al camp de La Costa

Després de la millor campanya realitzada per la Unió Esportiva Benissa ara, s’obri una nova etapa en aquest club.

El debut de la temporada el tindrà en rebre en el seu feu de La Costa al Crevillent, un dur os en tractar-se d’un dels favorits per a aconseguir el títol.

Moltes coses han canviat en l’equip benissenc. Se’n va anar l’anterior president Antonio Mancheño, va arribar Antonio Major, no està Mitgeta a la banqueta, estarà Canari i la plantilla no és totalment nova, encara que hi ha diverses incorporacions que busquen traure el millor de l’equip en cadascun dels partits que dispute en la temporada.

Un Benissa que té les coses clares ja que segons el seu propi tècnic, José Luis Garcia, Canari, “tot és nou, buscar semblances amb l’anterior temporada seria absurd. Hem de centrar-nos en el que tenim i tractar de fer-ho tan bé com puguem.”

Assegurar la permanència

Canari debuta en la categoria però sap el que busca, “som un equip humil, que té l’objectiu de sumar com més aviat els punts que ens assegurarien la permanència, tot el que arribe després millor que millor per a nosaltres”.

Del seu equip rival coneix poc però adverteix que el conjunt sempre fa bones plantilles “encara que tenen molta pressió i això els ha dut al fracàs en les últimes campanyes”, assegura el tècnic benissenc.

El Crevillent arriba al camp del conjunt del Benissa amb el clar objectiu de sumar els tres punts.

De fet, el seu president, l’exbarcelonista Asensi, ha apostat per Ramón Noguera un tècnic jove que ha arribat procedent de l’equip de l’Elx juvenil i que vol créixer al costat del seu equip.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?