Esports

Futbol preferent: Benissa 0, Crevillent 1

BENISSA: Pepe, Felipe, Juanma, Curro, Benjamí, Blanco, Saimon (Tocates), Marcos (Roberto), David Muñoz, Ausias (Loren) i Arturo.

CREVILLENT: Lledó, Miguel, Fano, Valentín, Aurelio, Bernat, Paquini (Tomasin), Eusebio, Alberto (Burgada), Óscar i David.

ÀRBITRE: Soler Tarí. Regular actuació. Va amonestar amb targeta groga a Benjamí, Marcos, Ausías i a l’entrenador local, Migeta; i als visitants Lledó i Paquini.

GOL:

0-1. Minut 75. David.

Els tres punts van volar del camp de La Costa en un partit en què estava en joc el lideratge del grup. L’encontre va ser molt igualat i els dos equips van lluitar per controlar el mig del camp. El Crevillent va ser molt superior en aquesta faceta i van dominar el baló amb tocs i canvis de joc magnífics. Els benissencs contrarestaven el poder visitant amb un bon balanç defensiu liderat pel veterà central Curro. Tot just va haver ocasions clares en cap de les dues porteries i el més just hagués estat un empat. Però el xoc es va decidir gràcies a una jugada aïllada molt ben trenada amb diverses parets i que va culminar David. Després el Benissa volia però no podia i el Crevillent es va limitar a defensar el resultat. Va debutar el davanter centre Roberto però va entrar poc en joc perquè no li van arribar balons a l’àrea.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?