Esports

Futbol preferent: Benissa 0, Polop 0

BENISSA: Pepe, Felipe, Juanma, Curro, Benjamí (Segundo), Saimon, Rafa (Tocates), Marcos, David Muñoz (Blanco), Arturo i Ausias.

POLOP: Bauza, Andrés (Tete), Dani, Sergio, Gallego, Esteve, Angel, Blas, Jaime (Sabuco), Rodado (Israel) i Puncho.

ÀRBITRE: Candela Cabrerá. Regular actuació. Va amonestar amb targeta groga a Curro, Benjamí i Saimon, pels locals; i als visitants Esteve, Puncho i Dani, aquest últim en dues ocasions pel que va ser expulsat. També va amonestar al tècnic local, Migeta.

Un dels últims classificats de la categoria es va dur un punt de La Costa gràcies a una tàctica ultradefensiva. Les defenses van guanyar als atacs i tot just es van veure jugades de gol en cap de les dues porteries. El Benissa, almenys, ho va intentar però sense arribar dalt amb claredat ni regularitat. Els visitants tot just van inquietar el marc de Pepe, només en els primers minuts després del descans. Mancant un quart d’hora per al final, el Polop es va quedar amb deu després de l’expulsió de Dani per doble targeta groga. Amb inferioritat numèrica encara es van tancar més i donaven l’empat com a bó. Migeta va treure a Blanco per a aprofitar la seua velocitat i la de Marcos però no va donar resultat. Van tenir un contraatac molt favorable però van fallar en l’última passada i el baló es va perdre fora.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?