Esports

Futbol Preferent: Benissa 2, Torrevella 1

Una autèntica festa de la integració. Així va definir l’alcalde, Juan Bautista Roselló, la segona edició del Festival Multicultural que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 d’octubre, en el Parc de Dolors Piera. L’objectiu d’aquesta iniciativa és presentar una mostra de les diferents cultures que conviuen no sols a Benissa sinó en tota la comarca de la Marina Alta. Per a això hi haurà desfilades, documentals, exposicions fotogràfiques, balls, esports autòctons, artesania, actuacions musicals, exhibició de vestits típics i degustacions gastronòmiques.

Aquest any participaran un total de catorze països, tres més que la passada edició, amb la incorporació d’Àustria, Suïssa i Itàlia. A ells s’uniran els representants d’Alemanya, Argentina, Bèlgica, Bolívia, Canadà, Xile, Colòmbia, Equador, Espanya, França i Holanda. A més, també assistiran dues entitats locals, l’Associació de Moros i Cristians i la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2005. En l’apartat d’actuacions hi haurà grups folklòrics xilencs i el cantautor Rubén Juárez, de dansa boliviana, tango argentí, danses típiques bolivianes, mambo colombià, etc. També està prevista la presència de Francis Tolu, campió del món de pizza acrobàtica italiana.
BENISSA: Agustín,
Abel,
Juanma, Curro, Benjamí (Loren), Saimon, Rafa, Marcos (Blanco), Segundo (Tocates), Arturo i Ausias.

TORREVELLA: Aurelio, Burgillo, Cristian (Queni), Canari, Zapata, Marucesa, Manuel (Víctor), Luis, Jule, Germán i Gallego.

ÀRBITRE: Ortega Gómez. Regular actuació. Va amonestar amb targeta groga a Saimon i al delegat de camp, Pedro Ausina.

GOLS:

1-0. Minut 10. Arturo.
1-1. Minut 60. Zapata.
2-1. Minut 80. Tocates.

El Benissa va debutar amb bon peu en el seu primer partit en La Costa i amb dues victòries se situa a la part alta de la taula. Aquests tres punts són molt importants perquè es van aconseguir contra un dels “gallets” de la categoria, el Torrevella. Els homes de Migeta van dur la iniciativa mentre que els visitants jugaven al contraatac. Arturo va aconseguir el primer gol als deu minuts i aquest avantatge, encara que mínim, va donar certa tranquil·litat. Després les coses es van igualar, tant en el joc com en el marcador, amb la diana de Zapata en la segona part. Els dos equips van crear ocasions però la balança es va decidir a favor dels locals gràcies a un gol de Tocates mancant deu minuts per al final. El Benissa va jugar bé en totes les seues línies, especialment la defensa que es va mostrar molt fèrria en els instants finals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?