Esports

La Regidoria de Turisme prepara el pas de la Volta Ciclista a Espanya

Amb motiu del pas de la volta ciclista a Espanya per Benissa el divendres 9 de setembre, la Regidoria de Turisme està duent a terme una sèrie d’accions per a donar visibilitat al municipi com a destinació turística, donant un especial èmfasi a les seues cales, lloc en què pròximament es disputarà esta etapa que inclourà en el seu itinerari a Benissa costa. Les accions són les següents:

1. Gravació del Lipdub “Benissa amb la volta ciclista” este dissabte 20 d’agost. Un grup aprox. De 40 voluntaris participaran en esta gravació ballant, movent-se i pedalejant al so de la música oficial de la Volta “El Ganador”. Els enclavaments triats per a esta gravació són: El Passeig Ecològic (tram Casa dels Cent Vents-Cala Pinets), Cala Pinets i Platja La Fustera. Després del muntatge del vídeo, este es difondrà a través de diferents Xarxes Socials del Consistori, mitjans de comunicació, xarxes socials institucionals (Patronat de Turisme de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana) i xarxes sociales del públic participant en el Lipdub.

2. Lletres gegants de suro d’aprox. 2 m. d’altura formant la paraula BENISSA. S’ubicaran en les aigües de la Platja la Fustera perquè el mateix dia 9 de setembre puguen ser visualitzades per l’helicòpter que retransmet les imatges de la volta. Per a això, s’ha informat d’esta acció degudament als organitzadors de la volta per a donar-li la màxima difusió.

3. Impressió de 1.000 banderes de colors amb el logo de turisme, la web i amb el missatge “Benissa con la Vuelta Ciclista”. Estes banderes seran distribuïdes per tota la costa de Benissa a primera hora del dia 9 de setembre perquè la gent puga animar als corredors al seu pas per Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?