Esports

La comarca serà protagonista en la “LXXI Volta Ciclista a Espanya”

Imatge del recorregut de la Volta a Espanya
Imatge del recorregut de la Volta a Espanya

L’organització de la “LXXI Volta Ciclista a Espanya” va presentar a Santiago de Compostel·la el recorregut d’aquesta edició on la província d’Alacant i la comarca de la Marina Alta cobren protagonisme.

La serp multicolor recalarà el divendres 9 de setembre al municipi de Xàbia per a protagonitzar una contrarellotge individual en què el ritme i el component tàctic seran determinants.

El Poble Nou de Benitatxell, Teulada-Moraira o Benissa són uns altres dels escenaris d’aquesta dinovena jornada de 39 quilòmetres, bàsicament costanera, que finalitzarà a Calp amb la Mediterrània com a teló de fons.

Un dia més tard, el dissabte 10 de setembre, els ciclistes mostraran les seues qualitats i resistència com a escaladors en una jornada on l’interior de la província serà el principal protagonista.

Benidorm, ciutat turística per excel·lència, constituirà el punt de partida d’aquesta prova esportiva que discorrerà també per les localitats de Marina Alta; Parcent, Orba, Tormos i Sagra.

En total el recorregut de l’etapa és de 184 quilòmetres d’infart que inclouen quatre ports de muntanya -Coll de Rates, Alt d’Ebo, Alt de Tollos i Port de Tudons-, a més d’una dura ascensió final a la Serra d’Aitana, a 1.510 metres d’altitud.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda l’11 de gener de 2016 a la web de Ràdio Litoral


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?