Esports

Kyle Smith s’uneix a l’equip Pedercini Kawasaki per a la resta de la temporada 2022

Kyle Smith
Kyle Smith

El pilot Kyle Smith fa el seu debut al WorldSBK en unir-se a l’equip per a les rondes d’Indonèsia i Austràlia.

Hi haurà una cara nova a la graella d’eixida del Campionat del Món de Superbike MOTUL FIM tant a les rondes d’Indonèsia com d’Austràlia que culminen una campanya memorable del WorldSBK 2022 amb la unió de Kyle Smith a l’equip TPR Team Pedercini Racing. Smith, que va competir al WorldSSP la major part d’aquesta temporada, farà el seu debut al WorldSBK a bord de la Kawasaki ZX-10RR de l’equip a Mandalika abans de dirigir-se a Phillip Island una setmana després amb l’equip.

Smith va competir al WorldSSP entre el 2015 i el 2019 a temps complet, acumulant set podis tant amb maquinària Honda com Kawasaki. El seu primer podi va arribar a MotorLand Aragó el 2015, ja que va aconseguir el tercer lloc, mentre que la seva primera victòria va arribar la mateixa temporada en guanyar a Qatar. En la seua temporada inaugural, Smith va aconseguir tres podis, inclosa una victòria, mentre que el 2016 va aconseguir tres podis amb dos victòries.

El 2017 seria la pitjor temporada de Smith al WorldSSP pel que fa al recompte de podis, ja que no va anotar visites a la tribuna, però va respondre el 2018 amb un podi. El 2019 tampoc hi va haver podis per al pilot britànic quan va competir amb el Team Pedercini Racing, però va aconseguir la primera de les dues pole positions. El 2020, Smith va competir al campionat d’Espanya Supersport i va aconseguir una victòria i cinc podis, mentre que, per al 2021, va competir a la seva Gran Bretanya natal. El retorn a WorldSSP per al 2022 va proporcionar a Smith un podi aquesta temporada, però es va trencar amb l’equip VFT Racing abans del final de la temporada.

Smith, que va aconseguir una victòria i un podi en STK600 i dos podis en STK1000, ara farà el seu debut al WorldSBK amb el TPR Team Pedercini Racing, començant a Indonèsia. Va dir: “Estic molt content de tindre l’oportunitat de córrer al World Superbike amb el Team Pedercini. L’única vegada que he pujat a una superbike va ser a World Endurance, que és una especificació tècnica diferent i, per tant, estic emocionat. Tampoc he anat mai a Mandalika, ja que no hi vaig estar l’any passat. Espere aprendre de l’experiència i intentar gaudir-la i prendre-la tal com ve. Crec que Phillip Island serà una mica més fàcil ja que conec la pista, però estic preparat per als dos esdeveniments i tinc ganes de tornar al paddock del World Superbike”.

El director de l’equip, Lucio Pedercini, va afegir: “Estic content d’haver pogut arribar a un acord amb Kyle per a Indonèsia i Austràlia. El conec molt bé, de fet vam treballar junts el 2019. Tot i que va córrer al World Supersport durant molts anys, és ràpid i estic segur que junts podem fer una bona feina”.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 27 d’octubre de 2022 a worldsbk.com


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?