Esports

Kyle Smith signa per a la pròxima temporada amb l’equip GEMAR Balloons – Team Lorini Honda

Kyle Smith
Kyle Smith

Kyle Smith s’unirà a l’equip Gemar Balloons -Team Lorini Honda, amb seu a Frosinone (Itàlia) en el Campionat del Món FIM Supersport en 2017. Smith ha tingut èxit en les seues dos primeres temporades de WorldSSP amb victòries, podis i voltes ràpides a bord de l’Honda CBR 600 RR. El britànic va acabar la temporada de 2016 en un bon moment, guanyant l’última cursa de la temporada a Qatar. Ara espera un nou inici de temporada amb l’equip italià, sabent que el seu ritme és prou consistent com per a competir pels primers llocs en 2017.

“Estic molt emocionat d’unir-me a GEMAR Balloons -Team Lorini Honda”, va dir Smith. “Hem estat en converses des de fa algun temps i m’ha impressionat molt l’actitud dels germans Lorini. Havent corregut contra la seua moto enguany sé que han muntat un equip molt fort. 2017 serà el meu tercer any al Mundial de Supersport i sent que estic pilotant en el meu millor moment. El meu objectiu ara és intentar guanyar el Campionat i m’agradaria agrair a GEMAR Balloons i Lorini Honda a més de WILSport i tots els meus patrocinadors personals per la seua confiança en mi”.

“Estem molt contents d’anunciar l’arribada de Kyle Smith”, va dir Livio Lorini de GEMAR Balloons – Team Lorini. “Durant molt de temps hem estat interessats en tindre’l al nostre equip. És un pilot jove amb molt de talent i ja ha aconseguit excel·lents resultats. Realment creiem en ell. Farem tot el possible perquè puga aspirar al primer lloc del rànquing mundial”.

Kyle Smith tindrà la seua primera oportunitat de competir amb GEMAR Balloons -Team Lorini Honda a Phillip Island al mes de febrer, la primera cursa del Campionat del Món FIM Supersport de 2017.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda l’11 de novembre de 2016 a la web www.worldsbk.com


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?