Esports

Kyle Smith correrà en la Copa FIM Superstock 1000

Kyle Smith
Kyle Smith

El pilot d’origen britànic establert a l’Estat Espanyol, Kyle Smith, va córrer la passada temporada en el Campionat del Món de Moto2 amb l’equip espanyol Avintia Racing, encara que la falta de resultats va precipitar la ruptura entre ambdós abans que acabara la temporada. Lluny de quedar-se sense opcions, Smith va reaparèixer poc després per córrer les tres últimes carreres del Campionat d’Europa de Superstock 600, aconseguint una sorprenent victòria en la prova que tancava la temporada al circuit de Jerez.

Kyle Smith correrà en la Copa FIM Superstock 1000 2014

Amb el mercat de pilots en el Campionat del Món de Superbike encara en moviment per a totes les seues categories, s’ha sabut que Smith participarà la pròxima temporada en la Copa FIM de Superstock 1000 amb nova Honda CBR 1000 RR Fireblade SP de l’equip Racedays, propietat de Gerry Brizer. En paraules de Smith: “M’encanta pilotar motos grans i crec que els pneumàtics Pirelli s’adapten molt bé al meu estil. Veurem què ens porta la pròxima temporada, però el meu objectiu és arribar a WSBK el 2015 i faré tot el possible per a aconseguir-ho”.

L’equip Racedays Honda també estarà present la pròxima temporada en el Campionat d’Europa de Superstock 600 amb el pilot neozelandès Jake Lewis, brillant vencedor en 2013 de la primera edició de la Pata Honda European Junior Cup amb les CBR 500 R de motors bicilíndrics.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda a la web www.soymotero.net el 19 de desembre de 2013.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?