Esports

Kyle Smith venç la cursa de Supersport a Losail

Kyle Smith
Kyle Smith

Kyle Smith va aconseguir al Circuit de Losail la seua primera victòria en el Campionat del Món de Supersport.

El britànic establert a Alacant atresorava victòries al FIM CEV i a Superstock 600, però després de diversos podis, ja ha aconseguit pujar al lloc més alt del podi en un campionat del món.

En una cursa de menys a més, el pilot del Ten Kate Honda va anar recuperant posicions fins arribar al duo capdavanter, format per Kenan Sofuoglu i Lorenzo Zanetti.

A cinc voltes per al final, Smith va superar el turc, que havia liderat la cursa des de l’eixida. Fidel al seu espectacular estil, no va permetre que el quatre vegades Campió del Món el superara i es va imposar a la línia de meta.

Amb Smith, Sofuoglu i Zanetti al podi, el francés Mahías va ser quart i el nord-americà Jacobsen 5é, després de disputar-li’l a Nico Terol en la seua tercera cursa amb la MV Agusta.

Sergio Gadea va acabar 12é la seua primera cursa en la categoria, disputada amb l’Honda del Team Lorini, mentre que Nacho Calero ha pogut acomiadar la temporada puntuant, en ser 13é.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 18 d’octubre de 2015 a la web www.pcmoto.net